perjantai 3. huhtikuuta 2009

Kevättä ilmassa

Kevät on lähtenyt vauhdilla käyntiin. Itselle ehkä tärkein merkki on pyöräteiden putsaus hiekasta. Ainakin täälläpäin käytetty hiekka kun puhkoo pyörästä renkaat, jonka vuoksi on pakko käyttää kestävempiä talvirenkaita, vaikka lunta ei olisikaan. Mutta kuitenkin, nyt hiekat on siivottu ja pyörä sai kesärenkaat alleen!

Tällä pyörällä muuten hoidetaan kaikki mahdolliset reissut. Vaikka pihassa auto seisookin, ei sitä ole otettu kauppareissulle sitten viime kesän. :) Reppu riittää pari kertaa viikossa kaupassakäyntiin, kun ei ota niitä vaikeimmin pakattuja tuotteita! Vielä kun jostain löytäisi "yksi auto vähemmän"-tarroja. Olen niitä joskus nähnyt pyörissä.

361vrk jäljellä - 575g jätettä

7 kommenttia:

 1. Asut varmaan Helsingissä tai muualla etelässä kerta hiekat on jo putsattu pois? Täällä Jyväskylässä pukkasi takatalven - lunta tupruttaa jo ties kuinka monetta tuntia. :(

  VastaaPoista
 2. Jep, Espoossa. Mutta eiköhän me tännekin saada vielä takatalvi. Jaettu ilo paras ilo. :)

  VastaaPoista
 3. Tämä blogi vaikuttaa todella mielenkiintoiselta. Olen itsekin yrittänyt vähentämään jätteiden määrää viimeiset pari vuotta. Tavaroita ostaessa pyrin löytämään tuotteen, joka olisi pakattu fiksusti, pakkauksen voisi kierrättää ja tietysti itse tuotteen pitäisi vielä olla hyvä ja laadukas. Siinä saa välillä miettiä kovasti kaupan hyllyjen äärellä, mitä on fiksua ostaa ja mitä ei.

  Tsemppiä roskiksettomaan elämään! Seurailen ehdottomasti blogistasi jätevuoresi kasvamista, mutta toivotaan, ettei siitä kasva kovin suurta :)

  VastaaPoista
 4. Projektisi kuulostaa tosi kiinnostavalta ja hienolta :)

  VastaaPoista
 5. Todella hienoa kuulla että kiinnostusta löytyy! :)

  Lottis: Sitäpä juuri! Sitten kun mukaan sekoitetaan vielä luomu ja kotimaisuus, niin ei ole helppoa tehdä valintoja. No, päivä kerrallaan.

  VastaaPoista
 6. tarroja saat täältä: http://www.aamunkoi.info/muut.html

  VastaaPoista
 7. "Reppu riittää pari kertaa viikossa kaupassakäyntiin, kun ei ota niitä vaikeimmin pakattuja tuotteita!"

  Pyörällähän saa kuljetettua vaikka kuinka. Itse kuljettelin yhteen aikaan isossa repussa + tarakalla korissa viikon ostokset yhdelle + viikonloppuvieraalle. Tavaraa oli varmaan parisenkymmentä kiloa.

  Roskattomuuden kannalta kesätorit ja kauppahallit ovat muuten kannatettava juttu. Etenkään torilla ei valmiiksi pakattuja ja hallista saa monesti omaankin astiaan.

  Tsemppiä vuodelle! Laitanpa minäkin rss-seurantaan.

  t. Milja

  VastaaPoista