torstai 19. marraskuuta 2009

Asiakasomistajapostin lopettaminen

Vihdoin tein sen! Lähetin sähköpostia s-ryhmälle, että lopettaisivat asiakasomistajapostin lähettämisen minulle, ja pian tuli ystävällinen vastaus jossa kerrottiin toiveen toteutuneen. Tämä piti tehdä jo projektin alussa, ja pariin kertaan kuulin vinkin kommenteissa, mutta jostain syystä se aina venyi.. Milloin ajattelin tarvitsevani lehteä, milloin vain unohdin.

Mutta mihin sitä oikeasti tarvitsin? En mihinkään. Bonustiedot näkyvät netissä S-ryhmän sivuilla sekä yhteishyvän näköislehden voi lukea täällä. Jos ne nyt kiinnostavat.

Toiseksi en tykkää paperista, jossa on henkilökohtaisia tietoja. Niiden vieminen paperinkeräykseen aina epäilyttää hieman, mutta ei paperia viitsisi roskiinkaan heittää.

Asiakasomistajapostin lopettaminen on helppoa, sen voi tehdä lähettämällä sähköpostia tai asioimalla kaupan asiakaspalvelupisteessä. Näin kertoo asiakasomistajasäännöt:

"Jos asiakasomistaja ei halua vastaanottaa asiakasomistajapostia, voi hän estää lähetyksen ottamalla yhteyttä S-ryhmän asiakasomistajapalveluun tai asioimalla asiakaspalvelupisteessä esim. Prismassa tai Sokoksessa. Yhteishyvä on luettavissa myös verkossa osoitteessa www.yhteishyva.fi."


Kyseinen teko auttaa mukavasti projektiani. Yksi lähetys painaa noin 300g, joka tekee 3,6kg vuodessa. Joulukuun numero vielä tulee, mutta kolmen kuukauden numerot jäävät pois projektista. Tämä tekee jo 900g ja kolme muovikäärettä. Mutta kuvitelkaapas näitä lukuja kun ne kerrotaan miljoonalla suomalaisella..

4 kommenttia:

 1. Tästä inspiroituneena piti käydä lähettämässä asiakaspalautetta Ellokselle. Niiltä saattaa tulla lappusia ja kirjeitä kolmesti tai jopa enemmänkin viikossa! Ei mainoksia -kyltti ei tähän päde koska ovat kirjattu nimellä minulle.

  On tämäkin, kerran elämässäni pakon alaisena heiltä tilasin (kissateline, jota ei saanut mistään yhtä halvalla) ja olen saanut osakseni järjettömän määrän paperijätettä. Mielenkiinnolla odotan mitä vastaavat..

  -Emilianna

  VastaaPoista
 2. No jopas jaksavat lähettää! :o

  Oletko muuten koittanut suoramarkkinoinnin kieltoa? Kirjoitin aiheesta keväällä:
  http://ilmanroskista.blogspot.com/2009/04/suoramarkkinoinnin-kieltaminen.html

  VastaaPoista
 3. Enpäs muuten ole, kiitos vinkistä!:)

  -Emilianna

  VastaaPoista
 4. "Toiseksi en tykkää paperista, jossa on henkilökohtaisia tietoja. Niiden vieminen paperinkeräykseen aina epäilyttää hieman, mutta ei paperia viitsisi roskiinkaan heittää."

  Itse olen ratkaissut tämän ongelman repäisemällä nimi/osoite yms. tiedot paperista pois. Lopun paperin heitän luonnollisesti keräykseen. Henkilökohtaisia tietoja sisältävän osan voi helposti silputa/rypistää tavalliseen roskikseen/polttaa/mitä tykkääkään. Roskiin menee ainoastaan merkityksetön paperi lukuineen ja muineen, mistä kukaan ei pysty mitään katsomaan, ehkä vain sen, että joku nimetön on ostellut näin ja näin paljolla. :D

  Näin saan tosiaan keräykseen koko paperin lukuunottamatta pientä irti repäistyä palaa. Sama toimii varsin hyvin kaiken muun luukusta tulevan postin kanssa. :)

  VastaaPoista