maanantai 18. toukokuuta 2009

Interrail

Olen ollut viime viikon hirveän kiireinen, enkä ole kerennyt päivittämään blogia, sillä lähden huomenna reilaamaan. Olen jo vuosia halunnut tehdä matkan, ja nyt kerrankin kun on mahdollisuus, ei tätä tilaisuutta voi jättää käyttämättä!

Matkanteossa käytän ainoastaan junia sekä laivaa tämän lahden yli. Nähtävää on myös valtavasti, ja tällaista reittiä suunnittelin: Turku-Tukholma-Malmö-Berliini-München-Innsbruck-Venetsia-Rooma-Ranskan Riviera-Pariisi-Amsterdam-Kööpenhamina-Tukholma. Yritän myös selvitä mahdollisimman pienellä budjetilla, joka tarkoittaa mahdollisimman pientä rasitetta ympäristölle.

Palaillaan asiaan 3-4 viikon kuluttua. :)

Päivä 50 - 4002g jätettä

maanantai 4. toukokuuta 2009

Viikko 5

Noniin, vappu on ohi ja pääsen taas keskittymään näihin asioihin.


Viikko viisi ei mennyt ihan edellisten mukaisesti. Puolet viikosta meillä oli vieraita, jotka tekivät ruoat, enkä kerännyt niistä syntyneitä jätteitä. Omani keräsin kuitenkin. Minkäänlaista vappuroskaa ei syntynyt, josta olen hyvin tyytyväinen!

Hiusleikkuria ostaessa yritin kiinnittää huomiota pakkaukseen, mutta olisi pitänyt ehkä pitänyt kiertää muitakin kauppoja. Valtava muovikotelo pienen laitteen vuoksi. Useimmat elektroniikkalaitteet saa kuitenkin pahvikotelossakin. Jos jotain hyvää pitää etsiä, niin otin kuitenkin ilman turhia lisähärpäkkeitä ja akuttoman mallin.

Vielä kun keksisin keinon päästä eroon S-kortin kuukausilehdestä eroamatta kortista. :o

Päivä 36 - 3775g jätettä