sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Blogi Turun Sanomissa

Blogin suosio on yllättänyt minut täysin. Aluksi tarkoituksenani oli kirjoitella projektista ja aiheesta lähinnä päiväkirjaa itselleni ja mahdollisesti antaa vinkkejä satunnaisille lukijoille. Nyt sivulatauksia onkin jo tullut lähes 6500(Joista ~500 tänään) ja rekisteröityneitä lukijoita on 26. Onkin ollut todella hienoa saada näin paljon lukijoita, kommentteja, vinkkejä sekä muuta palautetta!

Tänään blogi kuitenkin pääsi aivan uudelle tasolle, kun projektistani kerrottiin Turun Sanomissa. Olen myös tyytyväinen lehtijuttuun, se tiivistää hyvin koko aiheen. Itse kun en ole kovin tarkasti aihetta suunnitellut, vaan projekti on elänyt jatkuvasti. Pidinkin blogia tähän asti anonyyminä, koska en nähnyt tarvetta sen tarkemmalle esittäytymiselle. Lehtijutussa päätin kuitenkin antaa nimeni ja kuvat esille.


Itse en vielä lehtijuttua ole nähnyt sillä täältäpäin Turkkaria ei löytynyt, mutta kirjoitus tuli myös TS.fi sivustolle. Lehtijuttu kuitenkin antoi selvästi lisäpontta projektille ja pyrinkin jatkossa saamaan blogin informatiivisemmäksi. Juttu löytyy alla olevasta osoitteesta:

http://www.ts.fi/online/kotimaa/57423.html

Suuri kiitos lukijoille. :)

7 kommenttia:

 1. Noni, onneks olkoon! :) Hienoa, että tällainen asia saa julkisuutta. Pistää (toivottavasti) monet miettimään myös omaa kulutusta/roskaamista.

  VastaaPoista
 2. Mäkin voisin kokeilla sit taas kun asun yksin. Mulla ja kämppiksellä syntyy ehdottomasti eniten bioa ja paperia&pahvia, kämppis haluaa mainokset ja me molemmat tuotetaan pahvipakkauksia. Muovia mäkin koitan välttää ja samaista kurkkuongelmaa olen pohtinut, saako jostain muovittomia yksilöitä?

  VastaaPoista
 3. xylitol, toivotaan, toivotaan!

  tyttism: Olisi hienoa kuulla muidenkin kokemuksista. Tosin hidasta hommaahan tämä on, mutta maltti on valttia!

  Kurkkua voisi torilta löytää, JOS sellainen vain olisi lähellä.

  Kiitos heidi. :)

  VastaaPoista
 4. Avomaankurkkui ei oo pakattu muoviin, tai en oo koskaan nähy et ois :)

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä Jonille, todella mielenkiintoista nähdä miltä saldo näyttää vuoden kuluttua. :)

  VastaaPoista