torstai 3. syyskuuta 2009

Viikko 20

Tämmöinen oli viikko:

Aika yksinkertainen. Tosin taisi tulla projektin ensimmäinen metallinen säilykepurkki? Ja HBL joskus lähettelee mainoslehtiään, mutta turhaan. :)

Päivä 140 - 10 735g jätettä

2 kommenttia:

 1. Heipä hei Eko-Joni,

  Olen seurannut blogiasi suurella mielenkiinnolla jo pidempään. Täytyy myös tunnustaa että se on lisännyt omaa kierrätysintoanikin. Nyt kuitenkin täytyy udella, että mitä sinä oikein syöt, kun tuotat jätettä kuitenkin melko vähän..? :D Tarkoitan siis, että syötkö paljon ulkona, kun jätteesi näyttää muodostuvan pitkälti samoista kamoista, joita itse syön aamiaiseksi ja välipaloiksi. Eli valmistatko ruokaa kotona ja jos valmistat, käyttänet melko vähän roskaa tuottavia raaka-aineita..?

  Itse olen siirtynyt vastikään kasvisruokaan ja jo nyt huomaan jätteen määrän vähentyneen huomattavasti. Sinun lukujasi oma jätteen määräni ei tosin vielä lähentele. Mutta ehkä tulevaisuudessa... :)

  VastaaPoista
 2. Elina. Mietin asiaa ja totesin syöväni melko yksinkertaisesti, joskin monipuolisesti. Lähes kaikkia vihanneksia ja hedelmiä saa irtotavarana, joten roskaa ei synny. Aika monta kertaa päivässä tulee syötyä lisäksi leipää, jogurttia ja mysliä. Aika harvoin tulee syötyä ulkona.

  Joskus tietysti tulee ostettua pakatumpaakin ruokaa, mutta lähinnä juhliin.

  Mutta myös monet pähkinät, siemenet ja pavut ostan irtomyynnistä. Tämä tietty vaatii vähän enemmän aikaa, mutta mihinkäs tässä kiire olisi. :)

  VastaaPoista