torstai 17. joulukuuta 2009

Tilannepäivitystä

Viime viikot ovat kuluneet mielettömän nopeasti, ja blogikin on jäänyt toistaiseksi päivittämättä. Mutta saanen selittää.. Sain nimittäin töitä! Todella hyvä paikka ja täysin omaa alaa. Aivan mahtavaa!

Uusia harrastuksia olen myös aloittanut. Lenkkeilyn ja salilla käymisen. Lenkkeily tosin loppui näihin pakkasiin, -15 alkaa olla liikaa. :)

Mutta roskamäärissä tämä näkyy.. Eikä kovin hyvällä. Nyt on varaa, mutta ei aikaa, niin tulee hankittua paljon valmiimpaa ruokaa. Pois ovat jääneet juurekset ja tilalle tulleet pakasteruoat ja proteiinit. Tavoitteita en kuitenkaan ole unohtanut, ja pyrin näitäkin hankkimaan mahdollisimman pienin jätemäärin. Valmisruokiin en ole sortunut, vaan ostan lähinnä kalapuikkoja ja pakastevihanneksia. Protskuakin saa onneksi pähkinöistä, joita saa irtotavarana.

Ja seuraavaksi onkin joulu ja kaikki siihen liittyvä turha hössötys. Mutta se on asia erikseen, eikä siitä sen enempää vielä. :)

1 kommentti:

  1. Onnittelut töiden johdosta!

    Kaipailit jossain vaiheessa muiden kokemuksia Osramin Parathomista. En ole vielä ehtinyt ostaa lamppua itselleni kotikäyttöön, mutta kävin pari iltaa sitten tutkailemassa ja kuvaamassa Turun tuomiokirkon kuusen lamppuja vähän lähempää.

    Nyt ainakin voi jo sanoa, että lamput toimivat erinomaisesti myös kovilla pakkasilla. Lamppujen sävy on selvästi valkoisempi kuin aiempien vuosien hehkulampuissa, mutta se ei tunnu haittaavaan ketään. Itse asiassa minusta kuusi jopa hehkuu edellisvuosia kauniimmin :) Useampikin turkulainen tuntui ennakkoon pelkäävän, että kuusen valot olisivat ikävän sinertävät, mutta pelko osoittautui turhaksi. Led-valot ovat selvästi kiinnostaneet ihmisiä, koska kuusta katselevat keskustelevat varsin usein uusista lampuista.

    Kuusen valot ovat saaneet minut vakuuttumaan siitä, että mökkimme ulkovalot täytyy vaihtaa ledeihin, jotka sopivan ulkovalaistukseen paremmin kuin energiansäästölamput.

    VastaaPoista