maanantai 27. huhtikuuta 2009

Viikko 4

Noniin, nyt on ensimmäinen kuukausi takana. Ei ole minkäänlaisia hajuhaittoja noista roskista, eivätkä tilaakaan kauheasti vie. :)

Vielä eilen luulin saavani ennätyspienen jätemäärän, mutta sitten illalla hiustenleikkuukone otti ja hajosi. Olihan tuo ennenkin temppuillut, mutta nyt hajosi terän pidike kappaleiksi. Palveli sentään 3v. Elektroniikkakierrätykseen tuokin päätyy, mutta paljonkohan niistä sitten oikeasti kierrätetään? Ja viedäänkö Aasian halpamaihin tuhottavaksi? Tästä on nähty erittäin ikäviä videoita.

Muovipusseja kertyi tavallista enemmän, mutta johtui pääosin purkittamisesta lasipurkkeihin. Teflonpannu vaihtui myös valurautapannuun, ei teflonien terveysriskien vuoksi, vaan uuden induktiolevyn. Pitää vielä tosin tutkia tuota terveyspuoltakin.

En tiedä onko joku huomannut jätemäärän hitaan kasvun, välillä jopa laskun, mutta johtuu siitä että otin pari lasipurkkia/pulloa uudelleen käyttöön. Sain laskettua määrää ~600 grammalla. Kirjoitusten loppukommentin myös muutin hieman positiivisempaan muotoon:

Päivä 29 - 3091g jätettä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti