sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Ei puhelinluetteloita!

Nyt on taas se aika vuodesta, jolloin kuukauden sisällä jaetaan miljoonia puhelinluetteloita suomalaiskoteihin. Pk-seudulla näitä tulee vieläpä kaksin kappalein, ja painoa on yhteensä monta kiloa. Tämähän olisi aivan katastrofi paperijätteen tilastoissani!


Joten kieltämään ne. Tavallinen ei mainoksia -kyltti ei kuitenkaan riitä, vaan tarvitaan erillinen "ei puhelinluetteloita" -merkintä. Tietysti hieman rasittavaa, että kuluttaja joutuu näkemään vaivaa estääkseen roskan syntymisen, mutta minkäs teet. Ehkä joku päivä ymmärtävät vaihtaa toimintatapansa.

Joten jos et halua puhelinluetteloita, käy äkkiä laittamassa ilmoitus. Nimittäin joka vuosi nuo ovat päässeet yllättämään.

Edit. Löytyi aiheeseen liittyvä Facebook group

5 kommenttia:

 1. Piti tätä aiemmin kommentoida, mutten onnistunut löytämään peruutuslomaketta ennen kuin nyt. Fonectan puhelinluettelon nimittäin voi perua vuodeksi kerrallaan, jos osaa etsiä lomaketta käsittämättömästi otsikoidun Jakeluperiaatteet-sivun alalaidasta. Fonectan Puhelinluettelon peruuttaminen.

  VastaaPoista
 2. Vähäjätteistä uutta vuotta projektillesi!

  Aki: Kokeilin, tuo linkki ei enää toimi?!!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Mielettömän hienosti hoidettu sivustouudistus firmalta, joka tarjoaa hakukoneoptimointia! Uusi URL: Fonectan Puhelinluettelon peruuttaminen.

  VastaaPoista
 5. Kyllä itselläni on riittänyt pelkkä "ei mainoksia, kiitos". Vuosiin en ole puhelinluetteloita saanut.

  VastaaPoista