lauantai 9. tammikuuta 2010

Hyvä kiertämään

Huomasin aivan viime tipassa, että tänään tulee taas kierrätyskeskuksen noutoauto Leppävaaran Viaporin torille. Tämä onkin loistava uutinen, sillä olen pyrkinyt pääsemään eroon ylimääräisestä tavarasta.


Hyvä tavara kannattaa tietysti ensin pyrkiä myymään/antamaan vaikka tutuille tai huuto.netissä. On kuitenkin paljon sellaista tavaraa, jonka arvo on alhaista, mutta silti käyttökelpoista, joten nämä on helppo viedä kierrätyskeskuksen keräysautolle. Kannattaa kuitenkin tarkistaa ensin mitä autot vastaanottavat, eli lähinnä käyttökelpoista pientavaraa, ei huonekaluja.

Ja vaikka tähän kierrokseen ei kerkeäisikään lahjoittamaan mitään, niin ei hätää. Keräysautot kulkevat keväällä säännöllisesti Sellon lisäksi Helsingissä ja Vantaalla. Kevään aikataulu ja noutopaikat ilmestyvät tänne.

Lähdenkin nyt viemään vielä paketissa olevaa ovitrekkiä. Toivottavasti uusi omistaja löytää parempaa käyttö tuotteelle. :)

2 kommenttia:

 1. Hei,
  löysin blogisi juuri ja jäin heti lukemaan juttuja projektin etenemisestä. Kiehtovaa!

  En kuitenkaan löytänyt blogia Blogilistalta, jota käytän blogien seuraamiseen. Mahtaako tämä olla tietoinen valinta vai luuletko että voisit liittää blogisi sinne? (www.blogilista.fi) Toisaalta, jos tiedät jonkin paremman palvelun, olen kiinnostunut suosituksista.

  P.S. En onnistunut lähettämään kommenttia Firefoxilla, toivottavasti nyt onnistuu IE:llä. Mahtaakohan muillakin lukijoilla olla samaa ongelmaa? Sitä on esiintynyt näiden blogitekstiin "upotettujen" kommentointi-ikkunoiden kanssa.

  VastaaPoista
 2. En edes tiennyt kyseisestä palvelusta, joten pitääkin tutkia asiaa. Näyttäisi aika kätsyltä, ja listalta löytyy tuttuja blogeja. Kiitokset!

  Ja ainakaan minulla ei ole ollut Firefoxilla ongelmia. :o

  VastaaPoista