tiistai 26. tammikuuta 2010

Viikko 35

Noniin, viikko 35 takana! Aika pienellä selvisin, sillä pyrin välttämään lasia ja paperiakaan ei tule enää juuri mistään.


Ja sandaalilaatikko on kesältä. Oli vain odottamassa sängyn alla mahdollista tarvetta. Huoh, kaikkea sitä tuleekin kerättyä. :)

Päivä 245 - 22 010g jätettä

2 kommenttia:

  1. Hei, tulipa mieleen: menevätkö kuitit sekajätteeseen vai paperinkeräykseen? Olen yleensä heitellyt niitä kuitteja roskiin jo kaupoissa (tai lausunut aina yhtä hämmentävän lauseen "En tarvitse, kuittia, kiitos!"), mutta koska myös olen kerännyt niitä (ison kasan!) talteen esim. takuu- ym. asioiden takia, ja koska nyt olisi läjäpäittäin poisheitettäviä, niin iski tenkkapoo. Eli miten on? :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä kysymys.. Mulla nimittäin on HIRVEÄ kasa kuitteja. Varmaan parilta vuodelta yhdessä kasassa. :D

    Googlen mukaan ne voisi heittää paperinkeräykseen. Mutta itse olen hieman skeptinen tuollaisten asioiden kanssa, jotka sisältävät tietoja, kuten bonuslaskelmat, tiliotteet, kuitit jne, joten todennäköisesti lämmitän niillä kesällä saunaa.

    Kuitteja ei kuitenkaan kerry niin paljoa, että niillä käytännössä olisi paljoa merkitystä. Jo yYhdessä sanomalehdessä on paperia varmaan vuosikymmenen kuittimäärä.

    VastaaPoista